Over ons

Algemeen

In onze dansschool staat passie voor dans centraal!

Onze troef is het aanbieden van verschillende dansstijlen om zo een gevarieerd lessenpakket aan te bieden en dansers te ontwikkelen die thuis zijn in verschillende dansstijlen.  

 

De FUN factor blijft in onze dansschool zeer belangrijk maar ook op wedstrijdvlak kunnen dansers met ambitie zich uitleven in onze company lessen. 

 

Momenteel vertoeven wij op verschillende locaties te Laarne namelijk:

  • De Vrije Basisschool (Wegvoeringstraat 1)
  • Sporthal Veldmeers ( Leeweg 25)

 

Volgende dansstijlen worden aangeboden:
Jazz – Hiphop – Ballet – Pointes – Hedendaagse dans –  Commercial– Kleuterdans – Lenigheid, spierkracht en dancetricks

NIEUW: High Heels en G Dans!

Ons Team

10

Nathalie Dierickx

Nathalie richtte in 2014 Dansschool Nathalie Dierickx op samen met haar mama. Enkele jaren veranderde de naam naar N Dans Studio, een dansschool waar passie voor dans en plezier centraal staan. Na 9 jaar heeft Nathalie beslist om een stap opzijzetten en haar te focussen op andere doelen in haar leven. Dit jaar kiest ze ervoor om geen dansles te geven en de dagelijkse werking uit handen te geven. Aangezien N Dans Studio zonder Nathalie niet zou bestaan hoort ze thuis in dit lijstje. 

An Van Mol

An werd jaren geleden gebeten door de balletmicrobe. Daar kwam later Jazz en tapdans bij. An vindt het nu heel leuk om jongeren de balletpassen en -technieken aan te leren en de danser mee te helpen in hun dansevolutie.

An is dit jaar verantwoordelijk voor deze lessen:
– Ballet 3e-4e lj
– Ballet 5e-6e lj
– Lenigheid, spierkracht, Dans trucs 3e-6e lj

6
1

Hermine Aertssen

Hermine was een 4 jarige kleine ballerina toen ze voor het eerst naar de balletschool mocht. Ze ontdekte hoe leuk dansen is en wou zich graag verbreden. Hedendaagse dans en moderne dans vormden een geheel van alles wat zij het liefste danst. Omdat ze zo gepassioneerd is door dans ging Hermine professioneel aan de slag. Ze rondde haar middelbaar af op de hedendaagse dansopleiding aan het Muda in Evergem en is afgestudeerd als dans docent aan Codarts in Rotterdam. Hermine heeft een grote passie voor dansen en lesgeven en deelt deze graag met iedereen die hier plezier in vindt.

Dit dansjaar zal ze lesgeven bij de volgende groepen:
– Hedendaags 1e-4e mb
– Hedendaags 16+
– Ballet pro vanaf 1e mb
– Pointes vanaf 1e mb

Lisa Van Braeckel

Lisa was amper 3 jaar toen ze kennismaakte met dans. Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Ze begon met ballet en al snel kwam daar ook jazz bij. Daarnaast werkt Lisa ook héél graag met kinderen, zowel héél jonge, als iets oudere kinderen. Lisa is erg enthousiast aangezien ze haar twee passies kan combineren tijdens de balletlessen. Het is een mooie en leuke aanvulling naast haar job als leerkracht godsdienst en economie in EDUGO te Oostakker.

Lisa zal komend dansjaar de volgend lessen voorzien:
– Kleuterballet
– Ballet 1-2e lj

5
2

Aurea Slock

Aurea haar passie is dans en heeft alvast veel zin om les te geven dit dansjaar. Ook is ze een echte KSA’er die graag nieuwe dingen ontdekt. Na jaren danservaring, geeft ze nu ook al haar tweede jaar les bij N Dans Studio.

Dit jaar geeft Aurea deze lessen:
– Commercial kids 1e-3e lj
– Jazz 4e-6e lj

Emma Van Kerckhove

Emma danst al haar hele leven bij N Dans Studio en geeft ook voor haar tweede jaar les. Ze is gefascineerd door kleuters en wil graag met haar enthousiasme kinderen warm maken om te dansen op een speelse manier.
Naast het dansen, studeert Emma maatschappij en welzijnswetenschappen.

Dit jaar staat Emma klaar bij:
– Kleuterdans op woensdag
– Kleuterdans op zondag

9
3

Lola Anthuenis

Lola danst al 8 jaar hiphop. Ze traint veel en start ook aan haar studie geneeskunde. Lola vindt het heerlijk om op die manier haar hoofd leeg te maken tijdens drukke schoolweken. Ze danst, naast het lesgeven, bij hiphopcrew “Future Shock”. Ze werden Belgisch kampioen en later ook derde op het wereldkampioenschap. Lola werkt graag met jongeren, ze doet haar uiterste best om hen niet alleen nieuwe moves aan te leren, maar ook om in een fantastische sfeer te dansen.

Lola geeft dit dansjaar deze les:
– Hiphop 1e-4e mb

Josefine Pach

Josefine is net afgestudeerd van het middelbaar in combinatie met een dansopleiding en gaat beginnen aan de universiteit. Intussen heeft ze jaren danservaring en geeft zo ook al drie jaar les. In moderne dans voelt ze zich het meest thuis.

Ze zal dit jaar in staan voor:
– Jazz 1-4e mb
– Jazz 16+
– Young Company

7
4

Marie Pach

Marie danst al bij N Dans Studio sinds ze 7 is. Intussen heeft ze 2 jaar dans academie gedaan en start ze met de dans richting in het KSO

Ze zal als assistent helpen bij deze les:
– Lenigheid, spierkracht en danstricks 3e-6e lj

Runa Boonen

Runa haar danskriebels startte toen ze nog maar vier was. Al snel ontdekte ze dat hiphop haar ware passie is en kon ze al vele jaren ervaring opdoen als danser bij haar crew “Future Shock”. Het is de liefde voor dans dat haar motiveert om haar grenzen te verleggen en die extra uren aan repetities te besteden. Ze geniet van elke uitdaging en overwinning. Naast dans, studeert Runa audiovisuele vorming, ze is een echte creatieveling die altijd nieuwe manieren zoekt om zichzelf uit te drukken. Met haar grote passie kijkt ze ernaar uit om haar kennis te delen en anderen te inspireren die ook interesses hebben in dans.

Runa zal dit dansjaar klaarstaan voor jullie bij deze lessen:
– Hiphop 4e-6e lj
– Hiphop 16+

8
11

Fien De Poorter

Fien is 18 jaar en dans ondertussen al 8 jaar, waarvan 5 jaar bij N Dans Studio zelf. Fien is net afgestudeerd van een aso richting gecombineerd met een dansopleiding van 12 uur dans per week. Modern is haar favoriete dansstijl.

Fien de volgende lessen geven:
– Lenigheid, spierkracht en danstricks vanaf 1e mb

– Company Adults (16+)

Jane Denys

Al vanaf haar 6 jaar danst Jane rond in haar balletschoenen, ballet vormt voor haar de basis bij elke beweging die ze uitvoert. Naast ballet kan ze haar ook volledig ontspannen in moderne dans. Door balletles te geven hoopt Jane haar passie voor het dansen door te kunnen geven aan de kinderen door samen te trainen aan basistechnieken en elegantie en ondertussen ook stukjes te oefenen uit bekende balletstukken om zo het communiceren op basis van dans aan te leren.

Jane zal dit dansjaar klaarstaan voor jullie tijdens :
– Ballet 5e-6e lj

12