Maatregelen “Corona” virus

Beste dansers, beste ouders,

En plots ziet de wereld er anders uit en worden we allen beperkt in onze vrijheid door het “Corona” virus

Door de recente ontwikkelingen over het Coronavirus nemen wij als dansschool onze verantwoordelijkheid op. Sporten is en blijft gezond, maar de overheid adviseert om het contact met anderen zo veel mogelijk te beperken.

Gezondheid primeert en dus hebben we beslist om de danslessen vanaf morgen vrijdag 13 maart tot en met zaterdag 28 maart 2020 niet te laten doorgaan.

We gaan 2-wekelijks evalueren hoelang we de danslessen annuleren en zullen jullie hierover informeren.Once upon a life:voorlopig wordt de start van de kaartenverkoop uitgesteld.

U zal van ons een mail ontvangen als we beslist hebben dat het optreden doorgaat en de kaart...

Meer

Aangeboden dansstijlen

Volgende dansstijlen worden aangeboden:

  • Jazzdance: een mix van ballettechnieken en hiphop waarbij techniek zeer belangrijk is. Jazz kan opgesplitst worden in funky-jazz & modern jazz. In de dansschool komen beiden aan bod.
  • Ballet: dit is de basis van alle dansen en is belangrijk om van jongs af aan te beginnen. Vandaar dat deze stijl reeds vanaf 5 jaar aangeboden wordt. Vanaf ze oud genoeg zijn en voldoende techniek hebben aangeleerd kunnen we overschakelen naar Pointe lessen (spitzen)
  • Hedendaagse dans: een technische dansstijl waarbij er gewerkt wordt aan de flow van bewegingen en er meer grondwerk aan te pas komt
  • Hiphop: urban stijl, wordt gedanst op hedendaagse muziek waarbij alle bewegingen los, strak en meer bij de grond zijn.
  • High heels: vrouwelijke bewegingen die gedanst worden op...
Meer

lessenrooster 2019-2020

start dansjaar zaterdag 7 september

kom gerust gratis een proefles uitproberen

voor meer info kan u gerust mailen of bellen naar:

info.nathaliedierickx@gmail.com of 0499180516

Meer